NYBYGG OG REHABILITERING

Lang erfaring

Bjørn Gregersen AS har lang erfaring med rehabilitering av våtrom. Som følge av naturlig aldring av rør og endret bruk, har stadig flere borettslag behov for å bygge om og modernisere sine våtrom. Ombygging og modernisering av våtrom er en krevende prosess som bør ledes av fagfolk.

I forhold til nybygg kan vi bistå deg med leveranse til alt fra hytter, eneboliger, rekkehus og boligblokker til større offentlige prosjekter som skoler og annen bebyggelse.

Rørspesialist

Rørspesialisten Bjørn Gregersen AS kan spille en aktiv rolle i samtlige faser:

  • Tilstandsvurdering av våtrommene
  • Utarbeidelse av beslutningsunderlag for generalforsamling
  • Utarbeidelse av beskrivelse for innhenting av priser
  • Kontrahering av underentreprenører
  • Oppfølging i byggeperioden og garantiperioden

En totalleverandør til boligbyggelag og sameier

Bjørn Gregersen AS er ikke bare en rørleggerbedrift, men også en totalleverandør som tilbyr alle fagområder: rørlegger, elektriker, snekker, maler og mur/flis. Vi gir borettslag som skal renoveres trygghet og forutsigbarhet. Trygghet ved at håndverkerne, materialet og sluttresultatet holder høy kvalitet. Forutsigbarhet ved at prosjektet ferdigstilles i henhold til frister, slik at beboerne kan flytte inn igjen til avtalt tid, og bygge- og rentekostnader ikke overskrider budsjettet.

Vi har lang erfaring med boligbyggelag og borettslag – service, rehabilitering, prosjektering og nybygg. Og gir du oss anledning til å delta i nye byggeprosjekter, fra planlegging til ferdigstilling, bidrar vi med markedets til enhver tid nyeste løsninger for brukervennlighet, design og energisparing.

Vi prosjekterer og utfører også varme-, sanitær- og sprinkleranlegg til nye borettslag, og har i tillegg serviceavtaler med flere borettslag i regionen.

Sertifiseringer

 

Samarbeidspartnere