HORTENSBADET

Hortensbadet

Maksimal trygghet og 5 års garanti på produkter og utført arbeid

Drømmer du om nytt bad, men kvier deg for å sette i gang med å hente inn tilbud, finne løsninger og fagfolk? Da kan vi hjelpe deg!

Bjørn Gregersen AS er spesialister på totalrenovering av bad. Vi tar ansvar for hele prosessen fra du tar kontakt med oss, til badet er ferdig. All vår faglige kompetanse og erfaring er satt i system og vi kaller det Hortensbadet. For deg som kunde betyr det at du får maksimal trygghet og 5 års garanti på produkter og utført arbeid.

Nøkkelferdig bad? Vi gjør hele jobben inkludert byggearbeidet

Ved større ombygginger kan du få behov for både rørlegger, elektriker, murer, snekker,maler og fliselegger. Hos oss kan du få alle disse håndverkerne samlet. Du bestemmer hvordan badet skal se ut, vi tar ansvaret for alt annet.

Hortensbadet

1. Planlegging og tegning

Vi hjelper deg med å finne en passende stil. Enten det er natur, moderne eller klassisk du har i tankene, kan våre baderomskonsulenter gi deg råd og veiledning om farger, design og løsninger.

Vi tegner badet ditt i 3D slik at du kan få en pekepinn på hvordan det ferdige resultatet vil bli. Vi bruker kun kjente kvalitetsmerker, slik at du skal få den beste kvaliteten og tryggheten i ditt hjem.

2. Budsjettering

Du slipper jobben med å hente inn tilbud og følge opp 
gjennomføringen av byggingen selv. Og ikke minst hjelper vi deg med å planlegge det nye badet godt, slik at du ikke får noen overraskende utgifter.

3. Byggesøknader, dokumentasjon og tillatelser

Du kan konsentrere deg om det du har lyst til, mens vi gjør det vi kan best. Din prosjektleder hos Bjørn Gregersen AS blir den eneste du må forholde deg til. Vi tar ansvaret for ALT – du kan bare glede deg til å nyte ditt nye bad når det er ferdig.

4. Bemanning med kompetente fagfolk

Du kan være sikker på at det kun er fagutdannede håndverkere som får slippe til på ditt bad, vaskerom eller kjøkken. Bjørn Gregersen AS håndterer dine rørleggerbehov 100% profesjonelt. Ved behov samarbeider vi med lokale, dyktige fagfolk på fagområder som flislegging og byggearbeider.

5. Administrasjon og ansvar for underleverandører

I tillegg til å håndtere rørleggere, elektrikere, murere, snekkere, malere og fliseleggere, har vi gode avtaler med solide og anerkjente leverandører av VVS-produkter og baderomsinnredninger gjennom vårt medlemskap i Norsk Rørleggerallianse. Du trenger ikke å bruke lang tid på å lete, vi har produktene du trenger.

6. Gjennomføring i henhold til avtalt tidsløp

Vi garanterer at du ikke får noen overraskelser! Ditt nye bad står ferdig med den løsningen du ønsket deg, til avtalt tid og pris.

Er dette noe for deg? Kontakt oss i dag for gratis befaring og uforpliktende tilbud.

Utstilling av baderomsmøbler

Velkommen til butikken vår i Tomtegata 2. Her kan du se vår utstilling av baderomsmøbler og lekkert tilbehør til badet.

Åpningstider: Mandag – Fredag: kl. 10-16 | Lørdag: Stengt

Butikken Bjrøn Gregersen

Få inspirasjon

La deg inspirere av produktløsningene til våre leverandører. Vi kan bistå deg med å finne de rette løsningene og produktene du ser etter.

I mens kan du få en full oversikt over alle våre leverandører her.

Sertifiseringer

 

Samarbeidspartnere