Din lokale hjørnesteinsbedrift i Horten

Om Bjørn Gregersen AS

Du kjenner oss. Vi kjenner deg!

Bjørn Gregersen AS er en lokal hjørnesteinsbedrift som har levert kvalitet i Horten, Holmestrand, Tønsberg og resten av Vestfold siden 1967.

Rørspesialisten Bjørn Gregersen AS gir deg trygghet og forutsigbarhet. I dag jobber noen av bransjens dyktigste og mest erfarne rørleggere og prosjektledere hos oss. Som oss, er du opptatt av at sluttresultatet holder høy kvalitet og er fagmessig utført. Sammen er vi sterke.

Velger du Bjørn Gregersen AS, kan du nyte godt av våre gode innkjøpsavtaler og høy kvalitet til gode priser. Vi er tilknyttet noen av de beste leverandørene i markedet – det gir deg trygghet. Du får dokumentasjon du trenger og et oversiktlig tilbud i forkant, og en ryddig faktura uten ubehagelige overraskelser i etterkant.

Bjørn Gregersen AS er tilsluttet Rørentreprenørene Norge og etterlever KS og HMS systemer utarbeidet for bransjen.

Hos Bjørn Gregersen AS får du utført et bredt spekter av tjenester

Vi utfører arbeider innen alt fra utskifting av en kranpakning til komplette prosessanlegg for industrien. Vi tar oss av nybygg, rehabilitering og andre servicetjenester.

Bjørn Gregersen AS er en sertifisert og trygg leverandør. Vi er også FG-godkjent som leverandør av sprinkleranlegg.

Kvalitet og tradisjon siden 1967

Bjørn Gregersen AS feiret sitt 50-årsjubileum i 2017. Gjennom alle disse årene har vi tilbudt kundene våre alle tjenester innen rørleggerfaget – fra utskifting av en kranpakning i privatboligen til leveranser av komplette prosessanlegg til industrien.

Bjørn Gregersen AS ble etablert i 1967 av mannen ved samme navn og var i familiens eie fram til 2009. Folk i Horten og omegn kjenner oss som en leverandør av topp fagkompetanse, høy kvalitet og førsteklasses service, og som en betydelig aktør i rørleggermarkedet i Vestfold.

Vi har i dag en kompetent stab av rørleggere. Målsettingen vår er imidlertid å ekspandere, så vi er stadig på jakt etter dyktige rørleggere som kan styrke bedriften. Dersom du er interessert kan du søke her.

Bjørn Gregersen AS har en svært stabil arbeidsstokk og rørleggerne våre har mange års erfaring innen sitt fag. Hos oss er det ikke noe spesielt å få klokke for 25 års ansettelse. Det er vanlig at medarbeiderne blir hos oss lenge. Det er en av forklaringene på at vi har en så stor andel faste kunder.

  • Sertifisert trygg leverandør
  • FG-godkjent som leverandør av sprinkleranlegg

En del av Konekta (tidligere NRA)

Bjørn Gregersens AS er en del av Konekta som et forpliktende samarbeid mellom noen av landets største og beste frittstående, regionale tekniske entreprenører. Alliansen har gode avtaler med solide og anerkjente leverandører av VVS-produkter. Dette gir deg som kunde beste pris og betingelser!

Sertifiseringer

 

Samarbeidspartnere