VARMEPUMPE

Senk energikostnadene med inntill 80%

Installerer du varmepumpe, kan du senke energikostnadene til oppvarming og varmt vann med inntil 80%. Rundt omkring oss finnes energikilder i form av lagret solenergi, og med en varmepumpe kan energien omgjøres til nok energi til å forsyne en hel bolig med varmt vann og varme.

Væske til vann varmepumpe

Væske-til-vann-varmepumpe (bergvarmepumpe) for jord, sjø, berg eller grunnvann er en langsiktig investering for lavere strømutgifter. Det finnes ikke noe annet som gjør at du sparer like mye. En regner med at investeringen skal ha betalt seg innen 5-9 år, avhengig av strømpriser og størrelsen på huset.

Luft til vann varmepumpe

Ved å installere en luft-til-vann-varmepumpe, kan du få energiforbruket til oppvarming redusert med opptil 75% i forhold til vanlige oppvarmingssystemer. Dersom det ikke er mulig å bore en energibrønn på eiendommen din bør du velge en luft-til-vann-varmepumpe. Energien omgjøres fra uteluft til varme og gir en behagelig temperatur inne i huset. Selv om varmepumper ikke klarer å dekke varmebehovet året rundt, gir denne type varmepumper allikevel økonomiske fordeler. Tilleggsvarme er kun nødvendig i de mest belastende kuldeperiodene.


NIBE Varmepumpe

NIBE Varmepumpe utnytter energien i uteluften, og du trenger derfor verken slange i bakken eller jordkollektor. NIBE SPLIT er en driftsklar Plug and Play-enhet for tappevann, oppvarming eller kjøling. Den kombinerer en utedel av høy kvalitet med en innedel med NIBEs banebrytende teknikk til ett system for oppvarming, kjøling og varmtvann. Systemet har en veldig høy effektfaktor og er miljøvennlig. NIBE SPLIT er enkel å installere og håndtere, den har en diskret tidløs design.

Spør oss om varmepumper

Rørspesialisten Bjørn Gregersen AS har lang erfaring og bred kompetanse på varmepumper. Vi forhandler varmepumper fra NIBE som er en kvalitetsleverandør og en av Europas største produsenter av varmeprodukter. Mer enn 20 års erfaring gir deg som kunde tryggheten du trenger.

Har du spørsmål om varmepumper, send oss en forespørsel eller kontakt oss på 33 07 12 80.

Sertifiseringer

 

Samarbeidspartnere