Rørleggertjenester

Trenger du en rørlegger eller en totalleverandør av håndverkertjenester i Horten, Holmestrand eller Tønsberg? Vi er hele Vestfolds rørlegger og fikser brasene uansett om du skal ha jobben gjort på kjøkkenet, badet eller vaskerommet – hjemme eller på hytta.

 

En faghandel som sikrer deg god kvalitet og profesjonalitet

Handler du tjenester og VVS-produkter hos rørspesialisten Bjørn Gregersen AS, kan du forvente deg god kvalitet og forutsigbarhet i alle ledd. Vi gir deg trygghet, sikkerhet og langsiktig garanti for produkter i topp kvalitet og arbeid utført av sertifiserte rørleggere etter profesjonelle standarder.

 

Det lønner seg å bruke dyktige fagfolk

Bjørn Gregersen står for trygghet og forutsigbarhet. Vi er dyktige og fagutdannede rørleggere. Vi jobber med de beste leverandørene i markedet, og vi er opptatt av at sluttresultatet holder høy kvalitet og er fagmessig utført; vi er fagfolk med yrkesstolthet som bryr oss om faget vårt og deg som kunde. Det sikrer deg som kunde kvalitet i den jobben vi gjør for deg. Og det sikrer deg at forskrifter følges, slik at du kan glede deg over resultatet i mange år fremover.

 

Skal du pusse opp badet?

Vi kan gjøre hele jobben – fra planlegging til ferdig bad. Les mer om nøkkelferdige Plussbad.

 

rorlegger3_gregersen