Samarbeidspartnere

Det er trygt og forutsigbart for deg å legge ansvaret for hele byggeprosessen i våre hender. Du kan være sikker på at rørleggerne fra Bjørn Gregeren utfører arbeidet fagmessig og holder en høy standard i alle ledd. Våre faste medarbeidere er stolte og erfarne fagfolk. Og det vi ikke kan tilby fra egne rekker, henter vi inn fra anerkjente fagfolk og pålitelige samarbeidspartnere i lokalmiljøet.

Elektriker

Engasjerer du oss som totalleverandør, får du nyte godt av vårt håndplukkede team av fagfolk. Vi samarbeider med flere elektroinstallatører i Horten og omegn.

I samarbeid med dem leverer vi alle typer varer og tjenester som du forventer å finne hos en profesjonell installasjonsbedrift. Vi har håndplukket våre samarbeidspartnere med mål om å gi deg det aller beste når det gjelder sikkerhet og kvalitet på utført arbeid.

Flislegger

Skal du pusse opp badet eller bygge nytt, er flislegging en vesentlig del av jobben. Faglig kompetanse sikrer et godt og pent resultat.

Vi samarbeider med allsidige og fingernemme flisleggere med mange års erfaring. I fellesskap leverer vi tjenester som lever opp til dagens gjeldende krav.

Snekker

Byggearbeider leveres i samarbeid med lokale byggmestere som kan stille med medarbeidere som utfører det meste innen tømrer- og snekkerarbeider. I samarbeid med våre snekkere leverer vi snekkerarbeider til både nybygg og tilbygg, hytter og garasjer.