Om Bjørn Gregersen AS

Din lokale hjørnesteinsbedrift i Horten

Du kjenner oss. Vi kjenner deg. Bjørn Gregersen AS er en lokal hjørnesteinsbedrift som har levert kvalitet i Horten, Holmestrand, Tønsberg og resten av Vestfold siden 1967.

Rørspesialisten Bjørn Gregersen gir deg trygghet og forutsigbarhet. I dag jobber noen av bransjens dyktigste og mest erfarne rørleggere og prosjektledere hos Bjørn Gregersen. Du er opptatt av at sluttresultatet holder høy kvalitet og er fagmessig utført. Sammen er vi sterke.

Velger du Bjørn Gregersen, kan du nyte godt av våre gode innkjøpsavtaler og høy kvalitet til gode priser. Vi er tilknyttet noen av de beste leverandørene i markedet, det gir deg trygghet. Vi gir deg dokumentasjon og et oversiktlig tilbud i forkant, og en ryddig faktura uten ubehagelige overraskelser i etterkant.

 

Hos Bjørn Gregersen får du utført et bredt spekter av tjenester

Vi utfører arbeider innen alt fra utskifting av en kranpakning til komplette prosessanlegg for industrien. Vi tar oss av nybygg, rehabilitering og servicetjenester.
Bjørn Gregersen er en sertifisert trygg leverandør. Vi er både godkjent gassbedrift og FG-godkjent som leverandør av sprinkleranlegg.

 

Kvalitet og tradisjon siden 1967

Bjørn Gregersen feirer sitt 50-årsjubileum i 2017. Gjennom alle disse årene har vi tilbudt kundene våre alle tjenester innen rørleggerfaget – fra utskifting av en kranpakning i privatboligen til leveranser av komplette prosessanlegg til industrien.

Bjørn Gregersen ble etablert i 1967 av mannen ved samme navn og var i familiens eie fram til 2009. Folk i Horten og omegn kjenner Bjørn Gregersen som en leverandør av topp fagkompetanse, høy kvalitet og førsteklasses service, og som en betydelig aktør i rørleggermarkedet i Vestfold.

Bjørn Gregersen har en kompetent stab av rørleggere per i dag. Målsettingen vår er imidlertid å ekspandere, så vi er stadig på jakt etter dyktige rørleggere som kan styrke bedriften. Dersom du er interessert kan du søke her.

Bjørn Gregersen har en svært stabil arbeidsstokk. Rørleggerne har mange års erfaring innen sitt fag. Hos oss er det ikke noe spesielt å få klokke for 25 års ansettelse. Det er vanlig at medarbeiderne blir hos oss lenge. Det er en av forklaringene på at vi har en så stor andel faste kunder.

  • Sertifisert trygg leverandør.
  • Godkjent gassbedrift.
  • FG-godkjent som leverandør av sprinkleranlegg.

 

Medlem i Norsk Rørallianse (NRA)

Bjørn Gregersens medlemskap i NRA er din garanti på at tjenestene du får levert, er fagmessig utført fra A til Å. NRA er et forpliktende samarbeid mellom noen av landets største og beste frittstående, regionale rørentreprenører. Alliansen har gode avtaler med solide og anerkjente leverandører av VVS-produkter, noe som gir deg som kunde de beste priser og garantier.

 

Bjørn Gregersen rørleggerbutikk