Nybygg og rehabilitering

Vi har lang erfaring med rehabilitering av våtrom. Som følge av naturlig aldring av rør og endret bruk, har stadig flere borettslag behov for å bygge om og modernisere sine våtrom. Ombygging og modernisering av våtrom er en krevende prosess som bør ledes av fagfolk.

Rørspesialisten Bjørn Gregersen kan spille en aktiv rolle i samtlige faser:

  • Tilstandsvurdering av våtrommene
  • Utarbeidelse av beslutningsunderlag for generalforsamling
  • Utarbeidelse av beskrivelse for innhenting av priser
  • Kontrahering av underentreprenører
  • Oppfølging i byggeperioden og garantiperioden

 

En totalleverandør til boligbyggelag og sameier

Bjørn Gregersen er ikke bare en rørleggerbedrift, men også en totalleverandør som tilbyr alle fagområder: rørlegger, elektriker, snekker, maler og mur/flis. Vi gir borettslag som skal renovere, trygghet og forutsigbarhet. Trygghet ved at håndverkerne, materialet og sluttresultatet holder høy kvalitet. Forutsigbarhet ved at prosjektet ferdigstilles i henhold til frister, slik at beboerne kan flytte inn igjen til avtalt tid, og bygge- og rentekostnader ikke overskrider budsjettet.

Vi har lang erfaring med boligbyggelag og borettslag – service, rehabilitering, prosjektering og nybygg. Og gir du oss anledning til å delta i nye byggeprosjekter, fra planlegging til ferdigstilling, bidrar vi med markedets til enhver tid nyeste løsninger for brukervennlighet, design og energisparing.

Vi prosjekterer og utfører også varme-, sanitær- og sprinkleranlegg til nye borettslag, og har i tillegg serviceavtaler med flere borettslag i regionen.